banner13

Bir önceki yazımda yakında büyük suikastlara hazır olun diye başlamıştım köşeme. İran Cumhurbaşkanı Reisi'den bahsettim. Ve yakın zamanda Trump’a yapılan suikasta kadar  tüm kareler, bu resme tabidir. Öncelikle küreselciler ABD bankalarında ki paralarını ve ticarethanelerini Çin’e taşıması ,iki kutbu birbiriyle olan dostluklarını sona erdirmişti.  Üreten Çin den milyar dolarlık gemilerle ürün alan ABD, Çin’e ödeme yapmamıştır. Karşılığında dolar yerine altın isteyen Çin bir savaş halinde doların yenmeyeceğini  biliyor. ABD için bu açığı kapatmanın tek yolu savaştır. ABD yeni ipek yoluna hakim olma ve Çin’e ait devasa borcunu sildirmek için  hamlelerini buna göre yapıyor. 

Bunun için İsrail’in yaptıklarına göz yumuyor. Hindistan’ı yeni Çin yapmak için hamleler yapıyor. Bir çok bölgeyi NATO’nun gücüyle silahlandırıyor. Yani savaş güneşin doğduğu topraklardan başlayıp batının en ücra noktasına kadar her yönde devam ediyor. Bu noktada biyolojik, konvansiyonel, siper kadar, savaş çeşitlilik göstermektedir. Yakın zamanda yaşanan bankalarda ki aksamalar, ve havalimanlarının kitlenmesi buna örnek verilebilir.   

Para ve silahın savaşı bundan dolayı her yerde hissediliyor. 

Cumhuriyetçi Trump önde gözükse de, Kamala harris’ı bir adım önde görüyorum.  Harris Obama gibi yumuşak bir mizca sahip olsa da küreselcilerin oyunlarına dahil edilecektir. Dünyanın bir nebze de olsa nefes alması için Trump in gelmesinden yanayım. Kanatlı şeytani, kanatsız şeytana tercih etme meselesi gibi bir şey bu. 

Bekleyip göreceğiz.  

Not dün gece Romanya ve Ukrayna sınırında meydana gelen yangın kamuoyuna farklı bir dilden servis edildi.  

‘Rusya NATO ülkesini vurdu’ adı altında tıpkı Hamas’ın konser bölgesini vurması gibi yakında yapacakları saldırıyı meşrulaştırıyorlar.  

İnşallah bir şeyler olur ve kan dökülmez, aksini ne yazabiliyor nede düşünmek istiyorum. 

Selam ve dua ile.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22