Öne Çıkanlar corona Revizyon İhsaniye BTSO bursa
banner13

BAŞKAN AYDIN MÜDÜRLERLE TELEKONFERANS İLE GÖRÜŞTÜ

Başkan Aydın, “ corona virüs salgını sonrası birim müdürlerimiz ile yaptığımız toplantıları ara vererek önlemlerimizi en başından almıştık. Bu süreç içerisinde corona virüse karşı tüm tedbirlerimizi hiçbir şekilde elden bırakmadık, aksine her geçen gün daha fazla dezenfekte çalışmaları ve temizlik çalışmalarını başlattık. Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz ve her gün yeni bir genelge ile bu salgının ne kadar tehlikeli olduğunu daha iyi anlıyoruz. Birim müdürlerimiz ile her sabah gerçekleştirdiğimiz toplantılara ’da corona virüs sebebi ile ara vermiştik. Önce kendimizi koruyalım ki, temas zincirini kıralım mesajı verdik. Bu sabah yaptığımız telekonferans toplantısı ile müdürlerimizden bilgiler aldık. Önceliğimiz sağlığımız diyerek müdürlerimiz ile birlikte bu süreçte yapılması gereken planlarımızı bir bir masaya yatırdık.

Müdürlerimizin koordineli bir şekilde çalışması, hizmetin en doğru ve hızlı bir şekilde vatandaşa ulaşması gerektiğini belirten Aydın, virüs tehdidi ile yaşadığımız bu zorlu süreçte her birim müdürlerimiz ve personellerimiz elinden gelenin bir fazlasını yapmak gayret göstermektedir. Özellikle kaymakamlığımız koordinasyonda kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu ile 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşlarımızın bu süreçte sokağa çıkma yasağı olduğundan dolayı oluşan bu ekip sayesinde tüm ihtiyaçları karşılanmaktadır. Bugünlerde toplum sağlığının en üst düzeyde korunması gerektiğini ifade eden Aydın, Tüm enerjimizi ve mesaimizi bu yönde harcıyoruz. Sizlerden tek bir isteğim var bu zorlu süreçte ne olur zorunlu olmadıkça evden dışarı çıkmayın çünkü #HayatEveSığar ” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22