Öne Çıkanlar corona Revizyon İhsaniye BTSO Bursada teleferik ücretlerine zam
banner13

Bursa Eczacı Odası değerlendirme toplantısı gerçekleşti

Bursa Eczacı Odası, 2023-2024 yılı değerlendirme toplantısı BAOB'ta gerçekleşti. Bursa Eczacı Odası'nın bir yıl içerisinde gerçekleştirdiği çalışmalar anlatıldı.

2023-2024 DÖNEMİNDE YAPILAN ÇALIŞMALAR ANLATILDI

Bursa Eczacı Odası Yönetim Kurulu, faaliyet raporunu sundu. Bir yıl içerisinde yapılan çalışmaların, faaliyet raporu ve mesleki çalışmaların anlatılmasının ardından komisyonlardan söz edildi. Bursa Eczacı Odası, bu sene Afet Komisyonu'nu kurduklarını ve bu konu hakkında eğitimler gerçekleştirdiklerini belirtti. Afet Komisyonu'nun deprem bilinçlendirme semineriyle birlikte afet konusunda çok titiz çalışmalar gerçekleştirdiği belirtildi. 

"DÖNEMİN İKİNCİ BÖLÜMÜNDE DE AYNI HASSASİYETLE ÇALIŞACAĞIZ"

Bursa Eczacı Odası Başkanı Adnan Erakın, Seçimsiz Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın ardından Bursada Bugün'e açıklamalarda bulundu. Erakın, "Yeni dönemde de her şeyi bu dönemde de olduğu gibi aynı hassasiyetle sürdürmek istediğimizi belirtmek isterim. Toplantımız son derece olumlu geçti. 1 yıllık çalışmalarımızın meslektaşlarımıza aktarıldığı ve onayladıkları bir toplantı oldu. Mesleğimizle ilgili neredeyiz, neler yapıyoruz onları paylaştık. Mesleğimizle ilgili global olarak başlayıp ülke gündemiyle ilgili konuşup değerlendirmeler yaptık" açıklamalarıyla dönemin ikinci bölümünde de tüm çalışma arkadaşlarına başarılar dilediğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22