Öne Çıkanlar BURSADAN İSTANBULAA BAŞKAN ERDEMDEN MİNİKLERE İLK GÜN SÜRPRİZİ Bursada meydana gelen kazada otomobil markete daldı huzur caddesi İlk ders zili Başkan Dündardan
banner13

Bursa Osmangazi’den açılış ve etkinliklere erteleme

TUSAŞ’ın Ankara’nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerine yönelik terör saldırısı, bütün yurtta olduğu gibi Osmangazi’de de büyük üzüntüyle karşılandı.

Osmangazi Belediyesi, hain terör saldırısı nedeniyle 23-24-25-26 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan açılış ve etkinlikleri ileri bir tarihe erteledi.

Şehit ve yaralıların olduğu terör saldırısını kınayan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, “Hain terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22