Öne Çıkanlar corona Revizyon İhsaniye BTSO Bursada teleferik ücretlerine zam
banner13

Bursa Valisi Erol Ayyıldız, ilk ders zilini çaldı

Bursa Valiliği, 2024-2025 eğitim öğretim döneminin ilk gününde Mehmet Torun Özel Meslek Eğitim Okulu'nda açılış programı gerçekleştirdi.

Programa Bursa Valisi Erol Ayyıldız, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan katıldı.

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu, 2024-2025 eğitim öğretim yılının açılışını gerçekleştirirken katılım gösteren herkese teşekkür ederek konuşmasına başladı. Alireisoğlu, "Öğrencilerin yaptığı uzun bir aradan sonra yeni ders döneminin açılışını gerçekleştiriyoruz. Uzun bir aradan sonra okullarımızı hazırladık. Okullarımızı hazırlarken bize katkı sağlayan valimize, okul idaremize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. Bütün öğrencilerimize hayırlı uğurlu bir eğitim yılı diliyorum. Herkesin bir mesleği olmalı, ana felsefesinde yola çıkarak sektör temsilcileri, meslek örgütleri ve diğer paydaşların katılımıyla bakanlığımız tarafından hazırlanıp,cumhurbaşkanlığımız tarafından ilan edilen mesleki ve teknik eğitim politika belgesi uygulamaya konmuştur. Bu doğrultuda, bu belgeyle mesleki eğitim sektörünün ihtiyaç duyduğu alanda mesleki eğitimi sektörün ihtiyaç duyduğu alanda geliştireceğiz ve mezunların istihdamını bu doğrultuda kolaylaştırmış  olacağız. Sadeleştirilmiş, güncellenmiş yeni müfredat öğrencilerimize ve öğretmenlerimize kolaylık sağlayacaktır. Bugün okullarımızdaki ilk dersimizde İsrail zulmüne karşı öğrencilerimizi bilinçlendirmek üzere Çanakkale'den Gazze'ye vatan savunması anlatılacaktır" dedi. 

Alireisoğlu'nun konuşması ardından halk oyunları gösterisi gerçekleştirildi.

VALİ AYYILDIZ İLK DERS ZİLİNİ ÇALDI

Mehmet Torun Özel Meslek Eğitim Okulu öğrencisi okula yeni başlayan öğrenciye çiçek takdim etti. Ardından Vali Ayyıldız ilk ders zilini çaldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22