Öne Çıkanlar corona İhsaniye Revizyon BTSO Bursada teleferik ücretlerine zam
banner13

Bursa Yenişehir’in tarım politikası Japonya’nın da dikkatini çekti

Bursa Yenişehir Belediyesi’nin yürüttüğü ve son bir yılda yapılan çalışmalar neticesinde hızla adından söz ettiren Tarımsal Kalkınma Kooperatiflerini Destekleme Projesi, uluslararası alanda ismini duyurmayı başardı.

Daha önce çevre il ve ilçeler başta olmak üzere, özel üniversiteler tarafından da incelenen projeyi, şimdi de Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı yöneticileri MatsuuraNatsuno, ShioriUsui, NaoIshige gelerek bizzat yerinde inceledi.

İpekyolu Kalkınma Ajansı, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı ve BEBKA’dan temsilcilerin de olduğu ziyarette, ‘Tarımsal Sanayide Rekabet Gücünün Artırılması’ projesi kapsamında Yenişehir Belediyesi olarak yapılan çalışmalar takdir gördü.

Bursa Yenişehir’in tarım politikası Japonya’nın da dikkatini çekti

YENİ UFUKLARA AÇILACAĞIZ

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Özellikle son bir yılda yaptığımız çalışmalar neticesinde ismimizi uluslararası arenada duyurduk. Tarım kenti olan Yenişehir’de çiftçilerimizin, yeni pazarlar bulmasını, yeni ufuklara açılmasını sağlayacağız. Bizlere destek olan tüm Yenişehirli halkımıza ve üreticilerimize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21