Öne Çıkanlar corona İhsaniye Her şeyin çok daha güzel olacağına inanıyorum ANILDI yol
banner13

Demir çelik sektörü ihracatında Şubat ayı lideri İtalya

Akdeniz Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği’nin (ADMİB) şubat ayı demir ve demir dışı metaller ihracatı ise yüzde 0,7 azalışla 59 milyon dolar, çelik ihracatı yüzde 20 oranında artışla 165 milyon dolar oldu.

Zirve İtalya’nın oldu

Şubat ayında Türkiye geneli demir çelik ihracatında en fazla ihracat gerçekleştirilen ülke İtalya oldu. Bu ülkeyi sırasıyla Almanya, Romanya, Irak ve İspanya izledi. İlk 10 pazar içinde Fas’a yüzde 59, Belçika’ya yüzde 53, İspanya’ya yüzde 29 ve İtalya’ya yüzde 28’lik artışlar dikkat çekti.

ADMİB’in şubat ihracatında da zirvenin sahibi İtalya oldu. Bu ülkeyi sırasıyla Irak, Mısır, Almanya ve İspanya takip etti. İlk 10 pazar içinde Almanya’ya yüzde 32, Irak’a yüzde 21’lik artışlar kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21