Öne Çıkanlar corona Revizyon İhsaniye BTSO Bursada teleferik ücretlerine zam
banner13

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'dan Bursa'ya ziyaret

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal bir dizi ziyaretler için Bursa'ya geldi.

Başkan Uysal  3.Cumhurbaşkanı Celal Bayar'ın 38. ölüm yıl dönemi sebebi ile mezarı başında andı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise,''Kurucu Liderimiz, 3.Cumhurbaşkanımız Celal Bayar'ı Bursa-Gemlik-Umurbey'deki vefatının 38. yıldönümünde mezarı başındayız... Çelikten iradesiyle Kurtuluş Savaşında, Türkiye Cumhuriyeti'nin Demokrasi ve iktisadi kalkınma mücadelesinde abidevi vazifeler görmüş 3. Cumhurbaşkanımız Celal Bayar'ı rahmet ve şükranla anıyoruz. Bu vesileyle yakın zamanda vefat eden kıymetli Nilüfer Bayar Gürsoy hanımefendiyi de rahmetle yadediyoruz'' ifadelerine yer verdi.

DP Genel Başkanı Uysal GİK Üyesi Ahmet Okur, İl Başkanı Çağrı Kaplan ve yakın zamanda abisi vefat eden Bursa il başkanı Hüseyin Çiftliklioğlu'nu ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22