Öne Çıkanlar corona bursa Revizyon İhsaniye BTSO
banner13

İKİNCİ UCUZ BALIK SATIŞ KAMPANYASI BAŞLADI

Yeni tip Koronavirüs salgınına karşı bağışıklık sisteminin güçlü tutulması büyük önem taşıyor. Bunun için de yeterli ve dengeli beslenilmesi gerekiyor. Bu kapsamda balık, sahip olduğu vitamin, mineral ve omega-3 gibi besin ögeleriyle öne çıkıyor. Vatandaşların sağlıklı beslenmesine destek olmak için Tarım ve Orman Bakanlığımız tarafından uygulanan kampanyanın ikincisini Bursa’da İl Müdürümüz Hamit AYGÜL bizzat başlattı.

     İlimizde Kampanya faaliyetinde yer alan bir zincir marketin balık satış reyonunda “Sen evde kal, sağlıklı beslen, biz denetimlere devam ediyoruz” sloganıyla başlatılan kampanya esnasında AYGÜL, Sayın Bakanımız tarafından başlatılan kampanyada; içi temizlenmiş bütün somon balıklarının azami 31,90 TL, dilimlenmiş somon balıklarının ise azami 39,90 TL'den satışa sunulacağı yönünde tavsiye kararı alındığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22