Öne Çıkanlar corona Revizyon İhsaniye BTSO Beyin
banner13

Karacabey Hürriyet Köyü Başkanı Bayram Efe sorunlarını CHP Genel Başkanı  Özgür Özel'le anlattı

Bursa Karacabey İlçesi Hürriyet Köyü Gençlik ve Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Bayram Efe  Bursa'ya bazı programlara gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile dernek yöneticileri ile birlikte yaşamış oldukları sıkıntılarını ve sorunları tekrardan hatırlatarak görüştü.

Bütünşehir yasasıyla topraklarına Bursa Karacabey Belediyesi tarafından el konulan Hürriyet köylüleri atalarından kalan tarım arazilerini geri alabilmek için ellerinden geleni yapmaya devam ediyor.

Yerel seçimlerde Ak Parti'li Karacabey Belediye eski Başkanı Ali Özkan'ın ceberrüt anlayışı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a konuyu iletmelerine rağmen sorunlar cözülmedi.Tersine bu atalarımızın arazilerini Belediyenin üzerine alarak bir kısım arsalarımızı satmıştı. Ama bu haksızlık yerel seçimlerde son buldu Ak Parti'li Belediye halka kibirli bakması ve halkı yok saymasından Belediyeyi kaymetmesine neden oldu.

Hürriyet Köyü Gençlik ve Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Bayram Efe  açıklamasında  bundan öce CHP Gnel Başkanı Özgür Özel'in yaşamış olduğumuz sıkınrıları mecliste akatardığını ve  şayet konu meclise gelirse tüm vekillerimiz ile destek verip onay vereceklerini söyledi.  Ayrıca Başkan Bayram Efe  bu görüşmelerde kendilerine her zaman destek veren CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Nurhayat Altaça Kayışoğlu, İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın'a çok teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mukaddes Boz 1 ay önce

Hürriyet köyü adalet bekliyor

Avatar
Nermin Telsizci 1 ay önce

Elbet hak yerini bulacak ve tapulu köy arazilerinin her tür hakkı sahiplerine verilecektir.

Avatar
Şükran Tırpan 1 ay önce

Bursa Hürriyet Köyü Torunu olarak bizim olanı istiyoruz!!

Avatar
Erdal Akbay 1 ay önce

Hürriyet kötü sorununu görmeyen duymayan kalmadı. Bizim olanı istiyoruz. Kimsenin yerinde gözünüz yoktur.

Avatar
Erdal Akbay 1 ay önce

Bedel ödenerek alınmış yerler. Mutlaka bize getirin dönecektir

Avatar
Osman Malgır 1 ay önce

Köyümüz iskân hakkı değil. Alın teriyle ödenmiş tapulu malımızı geri verilmesini istiyoruz

Avatar
Osman Malgır 1 ay önce

Tapulu malımızı geri istiyoruz. Adalet istiyoruz

Avatar
Ahmet BABAOĞLU 1 ay önce

Kimseden sadaka istemiyoruz ,zaten bizim olanın bizlere iadesini istiyoruz o kadar

banner22