Öne Çıkanlar Huzurevi Ziyaret ÇEVKO Uzakdoğu Nilüferde bisiklet kullanımı daha da artacak
banner13

NECMİ İNCE YAZDI:''ETME BULMA DÜNYASI İŞTE NEZİR ASAROĞLU!''

ETME BULMA DÜNYASI İŞTE NEZİR ASAROĞLU!

Bursa’da bilmeyenler olabilir kim bu Nezir Asaroğlu ?

Kendisi medya işinden anlamayan 2007 yılına kadar Bursa Yıldırım İlçesi Yeşilyayla Mahallesinde manifaturacılık yapan bir kişidir.

Hatta o dönem Yeşilyaylada bir dernekte yönetimde olan kendi halinde bir şahıstı.

Kadere bakın ki taa o zamanlarda bile manifaturacılık işini bile batırmış.

Ayrıca yine işlerinin iyi gitmemesinden dolayı çek cezaları ve hukuk davalarından para cezalari almış ki adli sicil doyasında da bu cezalar görülmektedir.

OLAY TV’YE NASIL ÇÖKTÜLER?

İşte batık haldeki ve kaybeden sözde gazeteci Nezir Asaroğlu ne olduysa başta kankisi kriptocu Kenan Kibar’ın ve TMSF’deki tanıdıkları sayesinde Olay TV’ye el konulunca ahbap,çavuş ilişkisinden dolayı beceriksiz olan bu kişiyi OLAY TV’de Genel Müdür Yardımcısı oldu.

O dönemde 7 Mart 2008 tarihinde Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından holdinge tüm şirketleriyle birlikte el koyulmuştu.

Sonrasında da 2010'da Aralık ayında eski Bakan Cavit Çağlar ile TMSF anlaştı ve Olay Medya Grubu Cavit Çağlar'a tekrar geri verildi.

O dönemde Fetö terör örgütü lideri Fettullah Gülen’e sosyal medyada methiyeler düzen ve herkese posta koyan bir kişiydi.

Ama bu yalakalıkta onu kurtarmaz ve OLAY TV’de yağlı ballı işini 2 yılın sonunda işten atılarak yine sona erer.

Oradaki görev süresinde özel hayatı ve ballı işlerden hiç geri durmaz.

OLAY TV’de iken şirket hattından kendine telefonlar alması ve kuş sütlü yemeklerden hiç geri durmazdı.

Özelikle kul hakkı yemekte ilgili bu alanda çok mahir birisidir.

ÖZEL HAYATINDA VE YAŞANTISI KİRLİ İŞLERİ

Yine o dönemde eşi tarafından OLAY TV’de ki kurumda bazı çalışan bayanlarla birlikte Yalova’da ki termalde yakalanmasını söylemiyorum bile..

Normalde sorsanız sözde dinci ve muhafazakar bu abimiz yaptıklarına baktığınızda iste ahlaktan yoksun olduğunu söyleyebiliriz.

Zaten bununla ilgili eşinin aile mahkemesine verdiği ve bize gelen dilekçede eşini defalarca ihanet ettiğini gündeme bile getirmiyorum!.

Bu konularıda zaten bundan önceki köşe yazılarımda çokça yazdım.

Ama bu utanmaz adam hala sosyal medyada ahlaklı, dürüst ve örnek bir müslüman olarak yazılar ve fotoğraflar paylaşmaya devam ediyor.

NEZİR ASAROĞLU GERÇEK MEDYA’YI DA BATIRDI!

OLAY Medya Grup’un Cavit Çağlar'a devredilmesinden sonra buradaki TMSF görevinden kovulan Nezir Asaroğlu 2011 yılında Gerçek Medya'nın kuruluşunda yer aldı.

O dönem Bursa’nın ünlü iş adamı turizmci Mehmet Akkuş’da bu medyayı milyonlarca para harcayarak kurdu.

Hatta bende bir dönem bu kurumda dışardan TV programları yapmıştım.

Ama yine sözde gazeteci Nezir Asaroğlu abimizin girdiği her yeri kuruttuğu gibi bu kurumda da 6 ay çalışarak görevinden ayrıldı.

Sonrasında da o dönemde kamuoyuna bir paylaşım yaptı.

İstifasını konusunda bir açıklama yapan Nezir Asaroğlu, "Gerçek Medya ortaklığımdan, koordinatörlük ve yönetim kurulu üyeliği görevlerimden ayrıldım. Yaklaşık 6 aydır sürdürmekte olduğum 'Gerçek Medya' yönetim kurulu üyeliği ve koordinatörlük görevimi bugün itibari ile sonlandırmış bulunmaktayım" demişti.

Dediğimiz gibi bu abimizin başarılı çalışmaları bu kadarda değil!.

ŞEHİR GAZETESİ SATIŞ HAYALİ PATLADI

Girdiği her işi yukardaki yazdığımız konularda olduğu gibi batırmaya devam eden Nezir Asaroğlu Şehir Gazetesi’nde satma hayali rüyada kaldı.

Aslında unutmadan en uzun süre çalıştığı ve sahibi olduğu yerlerden biriside bu oldu.

Bu firmada öncesinde bir ortakla başlamıştı sonrasında tek başına yürüttüğü bir mecra oldu.

Bu gazetede de önceden bazı Fetö’cüleri tehdit ederek göz dağı verirken sonrada anlaştıkları ile methiyeler düzenleği söylendi.

Şöyle ki bir gün kötülediği Fetö’cu iddia edilen kişilerle manşetten haberler yapıp (tehdit edince) sonrada anlaşma yaparak milyonlarca tl kazanç sağladığı iddia edildi.

Zaten gazetesinde bununla ilgili kimleri eleştirdiği ve sonra da kimlere güzellemeler ve yalakalık yaptığı veya reklamlar aldığı araştırılırsa görülecektir.

Sorsanız bu kişi Fetö’cularla mücadele eden bir kişi oldu!.

Gelde inan?!

Hatta bu konularla ilgili bazı iş adamlarının şikâyetçi olarak davalar açtığı ve kazandığı söylendi.

Bu arada bana da yaptığı tehdit ve hakaretten kesinleşmiş ceza alarak sonrada tazminat davasınıda kazandığımı ileteyim.

Şimdi gelelim Şehir Gazetesi’nin satış hikayesine…

Öncelikle Bursa’da bu haberi sosyal medyada ilk kez ben yazmıştım.

Ama bu hayal sadece rüyada kaldı!.

Peki bu gazeteyi kim veya kimler almıştı?

Bursa’lı iş adamları Hakan Dinçtürk ve Vedat Kantar’ın sahibi olduğu Ottoman Grup, Şehir Gazetesi’nin yazılı, internet gazeteciliği ve tüm sosyal medya hesapları haklarını satın aldığı sonrasında açıklanmıştı.

Yine bu gazetenin alınmasında başta bu iki iş adamının Hakan Dinçtürk ve Vedat Kantar’ın Bademli’de 50 dönüm yeri olduğu ve burası ile ilgili ilerde imar çalışması için böyle bir yatırım yapıldığıda konuşulduğunu aktaralım.

İşte satışla sözde gazeteci Nezir Asaroğlu'nun bu satışla gazetesini 10milyona Hakan DinçTürk ve Vedat Kantar ‘ın alacağı söylenirken ne olduysa (kimler araya girdiyse) bu almaktan vazgeçildiği söylendi.

Tabiki bizlerde bu satışın iptaline çok üzüldük!.

Bu olaylada yine sözde gazeteci Nezir Asaroğlu kaybetmeye devam etti.

Buda yetmezmiş gibi Nezir Asaroğlu’nun İznik Derbent'deki 16 dönüm tarım arazisini o dönem kardeşi ve ortağı iddia edilen Bursa Büyükşehir Belediye eski Başkanı Alinur Aktaş'ın onayı ile kırsal turizm alanı olarak imara açmıştı.

Ama yine sözde tarım yapacağını söyleyen Asaroğlu’nun bu planı 16 tane villa yapacağı yazmıştık ama yine buda ÇED kararı ile imarı ile iptal edilmiş oldu.

Hani derle ya etme bulma dünyası işte!.

Aldığın beddualarla mutlu olacağına mı zannediyosun?

Yanılıyorsun!..

Yediğin hurmalar bir gün gelir seni tırmalar…

Hele hele iftara ettiğin ve kul haklarını yediğin yüzlerce kişinin hem bu dünyada hemde ahirette hesabını illaki vereceksin.

Selam ve dua ile,

Yazımızın dip notu zamanında sözde gazeteci Nezir Asaroğlu'nun Bursa Büyükşehir Belediyesine ve iştiraklerine kaç milyonluk faturalar kestiğini de ilerde kamuoyuna açıklayacağım.

Hesaplaşma adettendir…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22