Öne Çıkanlar corona İhsaniye Revizyon BTSO Bursada teleferik ücretlerine zam
banner13

NİGAR ÜNLÜ VE BATUHAN AYDIN DÜNYA EVİNE GİRDİ

İnce Medya Grup 'da Haber Editürü olarak çalışan Nigar Ünlü yakın zamandır nişanlı olduğu Batuhan Aydın ile 07.07.2024 yılında Nilüfer Plaza 16 'da aile yakınlarının katıldığı düğün ile dünya evine girdiler.

İki gün gerçekleştirilen düğün öncelikle 06.07.2024'de kız tarafı olarak Nigar Ünlü'nün ev sahipliğinde ayrı bir düğün olarak Akçalar Mahallesinde yemekli olarak binlerce kişinin katıldığı muhteşem bir düğün gerçekleştirildi.Gelin annesi İlknur Ünlü ve Babası Zeki Ünlü ile kardeşi Türker Ünlü başta olmak üzere Anneanesi Mumnune İnce ,Dedesi Ahmet İnce ile Büyükbabası Ömer Ünlü ve erkek tarafı olarak Batuhan Aydın'ın annesi Nesrin Aydın ,Babası Cengiz Aydın ve ve diğer  yakın akrabaları katılımı ile gerçekleşti.

Düğünün olacağı gün ise 07.07.2024 tarihinde  Nİgar ve Batuhan güzel çiftinin tüm ailesi ve yakınları Nilüfer Plaza 16 Nikah Dairesinde gerçekleştirlen ve yüzlerçe kişinin katılımı ile nikah merasimi yapıldı.Nikah merasiminde kız tarafından şahitlerden birisi olan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Gökhan Gerçek yaparak genç çiftlere mutluluklar dileyip nikah cüzdanını Nigar ünlü'ye teslim ederek mutlulukların her daim olması temennisinde bulundu.

Bu tören somnunda genç çift Nigar ve Batuhan ailesi gelen misafilere teşekkür ederek onlarla yakından ilgilenerek sonrasında vedalaştılar.

Bizlerde İnce Medya Grup olarak değerli mesai arkadaşımız Nigar Ünlü ve Batuhan Aydın beye bu özel günlerinde iki cihanda mutluluklar dileriz.

Allah mesut ve bahtiyar etsin. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22