Öne Çıkanlar corona Revizyon İhsaniye BTSO bursa
banner13

VİRÜSE PANZEHİR TURŞU SUYU

Orhangazi Belediyesi, Turşu Festivali’nin daha önce belirlenen maskotu olan hıyarcan ile birlikte hafta pazarında vatandaşlara turşu suyu ikramında bulundu. 

Bağışıklığı güçlendiriyor

Çin’de ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan Korona Virüs salgını nedeniyle uzmanların Turşu ve Turşu suyunun bağışıklık sistemini güçlendirdiğini açıklaması üzerine Turşunun Türkiye’deki en önemli merkezi olan Orhangazi’ye bağlı Gedelek’te turşu üretiminde artış meydana gelmişti. 

Hıyarcan turşu suyu ikram etti

Turşu suyunun bağışıklığı güçlendirmesi ve virüse karşı önlem olarak belirlenmesinden sonra Orhangazi Belediyesi harekete geçti. Orhangazi’de 5.si düzenlenen Turşu Festivali’nin maskotu olarak belirlenen hıyarcan ile birlikte Orhangazi’de pazartesi günü kurulan hafta pazarı girişinde vatandaşlara ve pazar esnafına turşu suyu ikramında bulundu. Yüzlerce vatandaşa turşu suyu ikramında bulunan hıyarcan ve yanındaki ekip turşu ve turşu suyunun da yararlarını anlattı. Vatandaşlar ise turşu suyu ikramından dolayı hıyarcan ve Orhangazi Belediye ekiplerine teşekkür etti. 

Aydın’dan evde kal çağrısı

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Orhangazi’de hijyenden, ilaçlamaya kadar tüm kurumlarla ortak bir çalışma içinde olduklarını belirterek, turşunun bağışıklık sistemi uzmanlar tarafından kabul edilen bir gerçek. Biz de bu şekilde vatandaşlarımıza maskotumuz hıyarcan vasıtası ile turşu suyu ikramında bulunduk. Tüm bu önlemlerle birlikte vatandaşlarımızın zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamalarını istiyoruz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22