Öne Çıkanlar corona İhsaniye Revizyon BTSO Bursada teleferik ücretlerine zam
banner13

Mobilya Akademisi online eğitime başladı

İstanbul Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği’nin dış ticarette donanımlı ve uzman personel yetiştirmek amacıyla kurduğu Mobilya Akademisi, online eğitimlerine de başladı. Öğrenciler eğitimin ilk günündeki, ilk dersi, İstanbul Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim  Kurulu Başkanı Ahmet Güleç’ten aldı.

Mobilya Akademi'sinin açılışında konuşan Başkan Güleç, dünyanın sekizinci büyük mobilya ihracatçısı olarak Türkiye’nin yeni hedefinin ilk beş ülke arasına girmek olduğunu açıkladı. Güleç, şunları kaydetti: “Hem sektörümüzün hem de firmalarımızın sektörümüzün belirlediği hedeflere ulaşmasında uzman personel bugün  dünden daha fazla kilit rol üstleniyor. Bu farkındalıkla kurduğumuz akademi kapsamında dış ticaret uzmanı yetiştirmek istiyoruz. Eğitimlere; ihracatçı firmalarımızın personelleri, ihracat yapma  arzu ve niyeti içinde bulunan markalarımızın çalışanları ve kariyerini mobilya ve dış ticarette tanımlayan yeni mezunlar ile öğrenciler katılabilecek.”

Anahtar Kelimeler:
ORMANMobilyaKağıt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22