banner13

Yakın zamanda Binyamin Netanyahu,nun Birleşmiş Milletler toplantısına yeni bir Ortadoğu haritasıyla çıkması tüm dünyada garip ve akıl dışı bulunmuştur.  

Peki nasıl oluyor da  İsrail’in en üst düzeyini yöneten biri hiç bir statü ve akla uymayan, sadece kendi inanç refleksleriyle haraket edebiliyor.  Arzı mevcut, büyük Ortadoğu projesi ne derseniz deyin sırf bunu gerçekleştirmek için kan dökmeyi kutsal buluyor. 

Gelin bunun üzerinden yoğunlaşır insanlığı bekleyen büyük tehlikeleri analiz edelim. 

Bu iki resmi bur biriyle uyumlu hale getirip daha geniş kapsamlı bir bakış açısı sağlayalım. 

Öncelikle insanlık yeni yapay zeka, internet, çip gibi bir çok oluşumla yeni bir dünya düzenine çekilmeye çalışılıyor.  

Ben buna kısıtlandırılmış özgürlük diyorum. Tek bir inanç, tek bir devlet, tek bir para birim ve diğer faktörlere insanlık bu küresel aklın oyuncağı haline gelecek. Harcamalarınızdan tutun, gidebileceğiniz noktalara kadar onlar belirleyecek. Çin’de bir metro durağında bu sistemlerden bazıları denendi.  

Sistem kişileri simasından tanıdığı gibi , onların ruh hallerinde analiz edebildi.  Peki sümme haşa biz tanrıdan daha iyisini yaparız, olgularında hareket edip sizleri hologramlı bir hayal dünyasında  gezintiye çıkaracaklar. Öncelikle sizleri mülkiyetsizleştirecekler. Aile kavramları ortadan kalkacak. İnanç kavramları ortak tek tanrı inancı ile sizleri deist bir şekle büründürecekler.  

Peki sonra ne mi olacak? Dünyada tarım ve su bölgelerini ellerinde tutmaya çalışacaklar. Peki dünyada su haznelerinin en önemli üç nehri Fırat, Dicle ve Nil dir. 

İsrail Nil nehrini zaten çantada keklik olarak görmektedir. 

Kendi darbeyle getirdikleri Sisi buna karşı koymayacağından o kadar emindiler ki.  Ama bir el olayın vehmini anlatıp Sisiyle işbirliğini yeniden başlattı. Türkiye ne Nil’i Mısır’dan nede Fırat ve Dicle'yi Türkiye'den ayırmak isteyenlere bu işin kolay olmayacağını göstermektedir.  Düşmanıyla bile bu süreçte beraber hareket ederek İsrail’in işlerini zora soktu. 

Küresel aklın tek tip kontrol edilebilir bir insan düzenini oluşturması için bu nehirlere ve verimli tarım arazilerini kontrol etmeye ihtiyacı vardır. Ukrayna’nın verimli tarım arazilerine yakında çökecekler. Buna binaen Akdeniz’deki karbon yataklarını elinde tutmak isteyecekler.  Tedarik zincirlerini elinde tutmaya devam edecekler.  Para ve düzen her şey onlar için. Bunun için anlaştılar. İsrail istediği büyük Ortadoğu Arzu mevutu alacak. Küreselcilerse tüm dünyayı.  Bunları yoran en büyük kırmızı bölge Türkiye dir. 

British bunun için önemli. Türk devletleri teşkilatı bunun için önemli. Normal bir dönemde Putin ve Çin bu şekil  bir yapılanmaya asla izin vermezdi. Ama bir kaç milli lider bunlara savaş açmış durumda. Herkes şimdi kozlarını ortaya koyuyor. Ama ister istemez bu kozlar bir noktada çatışacaktır. Zaten İsrail Lübnan’a saldırarak pandoranin kutusunu açtı. Bişeyler olmadan bir şeylerin düzeleceğini beklemeyin.  

Son sözü biz söyleyeceğiz. İki kutupta bizim yapacağımız hamleyi bekliyor. Zamanı geldi. 

Selam ve dua ile.... 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22