banner13

Daha önce yazdığım gibi; suikastlara hazır olun. Artık hiç bir lider güvende değil. Para her yerde her koşulda, adam satın alabiliyor. Sosyal medyayla toplumların zihnini bakış açısını diri tutabiliyorlar.  Bir ABD başkanlığı yapmış birini vurmaya kalkacak kadar gözleri dönmüş bunların.  

İsmail haniye İran’da suikasta uğradı. Peki bu suikastta İran,nın rolü ne? Bizim eksenimizi bu noktaya çeken küresel güç aslında ne hedefliyor? Gelin olaylara küresel bir gözlükle bakalım. 

Artık dünya sahnesi geri dönüşü olmayan bir yola girmiştir. Bu kadar kan dökülüp dünya hiç bir şey olmamış gibi dost olup devam edemez. Sular çağlamadan durulmayacak. 

ABD meclisinde İsrail başkanı, kendini alkışlatacak gücü nerden buluyor? Durum gösteriyor ki İsrail stratejik olarak ABD’yi önemli ölçüde yönetiyor. Dev bir oluşumu nasıl para ile dize getirildiğini dünya olarak izledik.  ABD silah lobisinin bu savaşlarda karı ne? Bunun mistik yönleri dahil Tanrıyı kıyamete zorlama adı altında yapılan planlar bu olayın neresine dahi? Beklenen Mesih ne zaman gelecek? Vâdedilmiş topraklar adı altında kim planlar kuruyor? Kanalları deniz yollarına hakim olarak kim ipek yolunun yani paranın dizinini elinde bulundurmak istiyor? Akdeniz’de devasa karbon yatakları için gemileriyle savaşı bahane edip bekleyen ABD sizce nasıl bir devasa havuza sahip olmak istiyor? İpek yoluna hakim olmak ülkeler için ne kadar önemli? 

İran yakın zamanda başbakan  Reis’yi bunlara kurban verdikten sonra, nasıl istihbarat olarak bu kadar acemi davranabiliyor?  Ülkesine misafir gelmiş birini nasıl bu çetenin önüne atabiliyor? Aslında bunca iç içe geçmiş sorunun cevabı para da gizli. Bara derken sadece olaya para olarak bakmayın.  

Satın aldıkları suikastçleeden tutun, sosyal medya yı yönlendirecek içerikler oluşturmalarına kadar genel bakalım. Kurdukları lobi derneklerle, inanç ve milliyetçi duyguları kabartıp çeşitli şekillerde önümüze çıkabiliyorlar. İçerideki satılmış kişiler sayesinde tarlalarda ki ürünü daha pahalıya köylüden alıp sonra bu ürünleri döktürebiliyorlar. Ticaretin ortak parası olan dolarla ülkeleri baskı altında tutabiliyorlar. Dünya bunların laboratuvarıymış gibi virüsler üretip sonrada iğneleri ile insanlığı telef edebiliyorlar.  

Şımarık ve kimseyi dinlemeyecek kadar kendilerini güçlü görüyor bu korkaklar. Güçlü görmelerinin tek nedeni, insanlığın bunlara karşı ortak bir irade gösterememesinden kaynaklanıyor. Gazzede çocukları vururken, hamburger kollarını İslam ülkelerine ve mensubu olan iradesiz halkına rahatça satabilmeleri onları cesaretlendiriyor.  Müslümanların ve insanlığı tek bişey kurtaracak oda ortak irade ve tepki... 

NOT:  Bursa’mızın en güçlü zincir restoranı Köfteci Yusuf neden bu kadar ısrarla kola satıyor? Tamam kolayı anladık diyelim damla su, henz marka ketçap, algida dondurmayı neden satıyor? Bunun için Bursalılardan Köfteci Yusufa ortak tepki verilmesini istiyorum.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22